phi phi!

Hello vi lever! Forlat for dalig uppdatering men pa nagot sett gar dagarna sa fort! Kommer vara sjukt svart att komma hem och jobba och gora vettiga saker...lite kort om vad vi har gjort:
elefantridning, sjukt kul!! Haha men amanda tyckte det var laskigt och satt pa helspann i en tmme.vi fick testa och rida sjalva ocksa utan ryttare haha. nar vi skulle ga av sa satt emelie kvar sist och da borjade elefanten rida ivag med henne sjalv och hon borja grata lite hehe! efter det var det djungeltur men precis innan vi skulle ga in sa sager guiden att det kan vara stora ormar och spindlar........ sa det var inget for mig och amanda HAHAH!! dagen efter akte vi pa snorklingstur och sag doris fran hitta nemo, neon och regnbagsfiskar. vi simma aven i en grotta som var KOLSVART i typ fem minuter och kom fram till en ensam strand som bara gick att komma till genom att simma igenom grottan. SKITCOOLT.
nu ar vi i allafall pa phiphi och har festat i tva dagar, vaaldigt kul faktiskt! har motte vi aven upp davids kompisar sa det ar najs med lite grupphang.vi gillar phiphi for har hander det lite mer och sa kan man aka till mysigare strander pa dagarna! sedan har vi stott pa tre olika personer som vi kanner hemifran, sa sjuukt! bilder kommer!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att höra ifrån er igen! Kul att läsa och va otroligt mycket ni gör hela tiden ser fram emot att få de bästa restipsen sedan! Vi har kommit hem inatt så imorgon börjar jobbet igen, kul faktiskt ! Må bäst kära ni o njut. Lotta

2011-03-06 @ 12:46:37
Postat av: Skooga

Kan man inte få se lite mer bilder va?

2011-03-06 @ 15:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0