Kuala lumpor

Kuala Lumpor, en storstad vi verkligen längtat efter! Flög från svennebanan Phuket och landade i malaysia där vi knappt sett en enda europé. När vi kom till vårt förbokade hotell lyckades vi uppgradera oss till ett rum på högsta våningen med utsikt över hela staden och petronas towers! Coolt va det. Dagen började med shopping på lite välkända kedjor (Ops) och slutade i china town där man kunde köpa massa roliga saker på kvällsmarknad. Vi kunde inte stå emot frestelsen och råkade komma därifrån med varsin orientalisk magdansdräkt haha ! Passar bra i väskan som inte är särskiljt full... (Amanda går runt med tre handbagage väskor)..På kvällen åkte vi och såg petronas towers! Helt plötsligt mitt på torget träffade vi Amandas barndomskompis Nicole och hennes kompis Jenny, sjukt kul ! Visade sig att vi även bodde grannar med dom :)  Vi har inte riktigt upptäckt malaysisk mat än då vi hamnat på donken, subway, starbucks och italiensk restaurang, men nu ska vi vidare till langkawi och leva lite malaysialiv wihi! 

Kommentarer
Postat av: faster Mona

En liten halsning fran oss i Vietnam Phan Thiet vi har det underbart bor vid stranden pa ett underbart hotell.I gar var vi pa marknad i Phan thiet och det var en stor upplevelse.Nu ska vi ga till havet och bada i dom stora vager som finns Skot om er ni verkar ha det bra Kram Kram



2011-03-17 @ 03:13:49
Postat av: Lotta

Kram på er! Emelie jag lovar att du har gjort avtryck i butiken många kunder ber mig hälsa till dig att du ska ha kul o vara rädd pm dig ! Må bäst !

2011-03-17 @ 08:39:57
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-17 @ 09:30:44
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Mamma Elisabeth

Kära kära tjejer!

Så härligt och kul ni har det!! Vi är många som saknar er här hemma!! Sköt om er och fortsätt & njut av alla upplevelser!! Ps snösn ligger kvar här hemma..Ds Många långa varma kramar!!

2011-03-17 @ 10:32:04
Postat av: Annas mamma Eva

Hej älskade flickor, vi saknar er. Inga hysteriska skratt ingen som sover över,, det är så tyst härligt att ni har det bra.

2011-03-18 @ 14:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0